Revizní dvířka 200x250 MPCV5 pod obklad

Kód: 2107
Značka: Awenta
233,77 Kč / ks 193,20 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Revizní dvířka 200x250 pod obklad MPCV5 - magnetická

Revizní dvířka pod obklad 200x250, magnetická, usnadňují přístup do stoupaček a revizním otvorům. Revizní dvířka pod obklad jsou plastová s magnetem a kovovou deskou. Na revizní dvířka lze nalepit obklad, tapetu či jiný element, pro, nalepení, obklady, obkladů, poklop, šachta, do, šachty, šachtová, otvory, skrytá, neviditelná, maskovací, WC, vanová, vanu, koupelnová, stoupaček, stoupačky, servisní,  magnetická, instalační, pod obklad,

Popis: Revizní dvířka pod obklad 200x250, magnetická, usnadňují přístup do stoupaček a revizním otvorům. Revizní dvířka pod obklad jsou plastová s magnetem a kovovou deskou. Revizní dvířka pod obklad mají všestranné použití všude tam, kde musí docházet k pravidelné kontrole, čištění nebo regulaci. Obklad na kovovou desku uchytíte pomocí silikonu, nebo lepidla.

Materiál : rámeček plastový, deska na obklady ocelová pozinkovaná, magnety jsou v plastovém pouzdru a dají se podélně posouvat v rámečku dle potřeby. U Magnetů se dá v plastovém pouzdru upravit i vzdálenost ke krycímu ocelovému plechu. Zašroubováním nebo vyšroubováním magnetu můžete upravit nerovnosti, které by vznikly při lepení obkladů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Revizní dvířka pod obklad
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.25 kg
Barva: stříbrná
Materiál: plast, pozink
Protipožární: ne
Rozměr: 200 x 250 mm
Zavírání: magnet

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: